Κυριακή, 13 Ιουνίου 2010

Σαργός Ελληνικός - White Seabream fish

Σαργός ελληνικός από τα πιο νόστιμα ψάρια που βγάζει η Ελληνική θάλασσα, δυστυχώς όμως υπάρχουν και πολλοί εισαγωγής και είναι δύσκολο να τους ξεχωρίσεις



Σαργός Ελληνικός - White Seabream fish

Ο
Σαργός βρίσκει την τροφή του κοντά στις ακτές και η τροφή του στο μεγαλύτερο μέρος είναι πεταλίδες και αχινοί, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ένα ελάττωμα σε αυτό το ψάρι, αν είναι μπαγιάτικο και έχει φάει και περάσουν δυο μέρες από την ημέρα που ψαρεύτηκε το φαγητό που έχει στη κοιλιά του αρχίζει και μυρίζει με αποτέλεσμα να υπάρχει περίπτωση να βρωμίσει όλο το ψάρι.

Τρόποι μαγειρέματος είναι να γίνετε ο Σαργός στη σχάρα και κατά προτίμηση στα κάρβουνα, το φαγητό του είναι το πιο νόστιμο που υπάρχει αρκεί να είναι πολύ φρέσκος και να έχει ψαρευτεί το πολύ μέχρι δύο μέρες .

Δεν υπάρχουν σχόλια: