Ψάρι Παλαμίδα
Το κρέας της Παλαμίδας είναι κάπως βαρύ στο φαγητό του και είναι ψάρι ολόπαχο, από την παστήπαλαμίδα γίνετε η γνωστη λακέρδα.
Η λακέρδα για να γίνει πρέπει το ψάρι παλαμίδα να είναι φρέσκο πολύ και σκληρό, συνήθως αν είναι ψάρια μεγένθους δύο με τρία κιλά γίνετε η πιο όμορφη λακέρδα.
Ακόμα ένα μεγάλο πλεονέκτημα για να γίνει ακόμα καλύτερη είναι τα ψάρια Παλαμίδες η Ρίκια να είναι ψαρεμένα με βόρειο άνεμο γιατί τότε βγαίνουν και πολύ σκληρά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου